Udruženje "Zdrav Život" je osnovano 04. aprila 1988. godine kao prvo udruženje u regionu u ovoj oblasti. Bili smo pravi pioniri, koji danas rade u podmlađenom sastavu. U svom dugogodišnjem radu organizovali smo veliki broj predavanja i kurseva i stekli veliki broj prijatelja medju stručnjacima iz raznih oblasti. Pridružite nam se, svi su DOBRODOŠLI!

 Aktuelno

Otvoren je konkurs za učešće na 3. Festivalu Zdrav život, koji će se održati u Zrenjaninu od 30 do 31. maja 2020. godine.

Praznici su iza nas i mi se uveliko spremamo za nova lepa druženja. Proverite šta nas čeka u januaru i februaru.

Blog

17. novembra se u predivnom društvu desila radionica kristala "Talismani i amuleti". 

Autofagija - istine i zablude iz ugla Vojina Turinskog. Pitanja i odgovori, činjenice i pojmovi, mišljenja, poruke i zaključci.

Festival 'Zdrav život'

 

Zaštitni znak udruženja postao je festival  koji se odrzava svakog maja u prostorijama Kulturnog centra i obližnjem Plankovom parku. 

Zdrav Život Fest 2018

Prvi festival je nastao u vrlo kratkom roku, gde je okupio dugogodišnje prijatelje udruženja.

Neki od njih su svoj put započeli svojim predavanjima u našem udruženju pa je sam festival bio pun emocija, smeha dobrog raspoloženja i puno edukativni predavanja i radionica.

Već na prvom danu bilo je evidentno da smo započeli lepu priču koja će imati svoj razvoj i tok.

Opširnije...

Zdrav Život Fest 2019

Kišoviti maj nam je baš ova dva dana podario predivno vreme. 

Okupili smo još veći broj učesnika i kao veliki akcenat bila je sama ekologija.

Ponosni smo što je ovaj festival donirao svo smeće koje smo sakupili i naša Plankova bašta je ostala još lepša nego pre festivala. 

Još jedna novina festival je muzika! Za sam kraj imali smo koncert koji je razgali dušu svih posetilaca i nas organizatora.

Opširnije...

Monografija

Povodom jubileja 25 godina rada i postojanja Udruženja gradjana 'Zdrav Život' Zrenjanin, 2013. godine je uradjena Monografija udruženja

Jubilej je retka prilika da se sagledaju i sumiraju postignuti rezultati, da se analizira sadašnje stanje i na tim osnovama učvrste temelji budućeg razvoja.

Sa posebnim zadovoljstvom možemo istaći da, iako smo najčešće bili prepušteni sami sebi, bez značajnije podrške šire društvene zajednice i društva u celini, da smo ipak uspeli ne samo da se pomirimo sa pukim preživljavanjem, već da iz godine u godinu sve više napredujemo i neprekidno unapređujemo program i sadržaj rada.

Ideja zdrave ishrane i zdravog načina života, još uvek nije u potpunosti zaživela u širim slojevima društva, pa je to poseban izazov za dalji samopregoran rad našeg Udruženja.

U tom cilju, očekujemo u budućnosti još veće omasovljenje članstva i još bolji, prosperitetniji i uspešniji rad a na tim temeljima i bolje rezultata rada.

Autori: Vojin Turinski i Vojin Marjanski


Podelite sa drugima